Våre tjenester

Bemanning

I Bygg og Anleggspartner AS har vi lang erfaring med å skaffe rett personell til jobben, enten det er snakk om innleie eller en underentreprise. Vårt utstrakte nettverk både i inn- og utland sørger for at vi fremskaffer meget dyktige arbeidere innen de fleste fag i bygg- og anleggsbransjen.

Underentrepriser

Vi har i en årrekke formidlet kvalifiserte utførende leverandører i proffmarkedet som for eksempel tømrerarbeid, rør og ventilasjonsarbeid, elektro, metallarbeider, glassfasader, glassrekkverk med mer. Selskapene vi tilknytter oss består av svært dyktige folk innenfor sine fagområder. Som samarbeidspartner, både markedsfører og utvikler vi selskapene i tråd med norske normer og regler slik at du som innkjøper kan føle deg trygg på at underentreprisen blir utført i henhold til alle gjeldende regler og forskrifter og med god kvalitet.

Bedriftsrådgivning

Vi har i en årrekke vært sparringspartner og rådgiver for flere selskaper i deres vei mot suksess. Våre kunnskaper om bransjen, dens utvikling, krav og visjoner for fremtiden gjør oss i stand til å skreddersy løsninger for å nå ønskede mål for selskapet.

Dersom det er noe du ikke finner på nettsidene våre kan det godt være vi har kjennskap til gode alternativer for deg.

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på eller om du vil ha et tilbud fra en av våre samarbeidspartnere.