Nøkkelen til suksess er samarbeid

Med mer enn 5 års erfaring i bransjen sørger vi for at innkjøpene fra våre samarbeidspartnere går så smidig som mulig. For oss er samarbeid et nøkkelord som ikke kan gjentas for ofte, da et godt samarbeid er helt avgjørende for fremdriften, sluttresultatet og ikke minst HMS og kvalitetsarbeid. Vi har bistått både små og store bedrifter med å lykkes i Norge.

Lokal kunnskap

Bygg- & Anleggspartner har med sin lokale tilhørighet i Estland meget god kjennskap til det lokale markedet, og har et godt etablert nettverk innen bygg- og anleggsrelaterte bedrifter. Dersom det er noe du ikke finner på nettsidene våre kan det godt være vi har kjennskap til gode alternativer for deg.

Vi vet hva som ofte er utfordringene når man handler fra utlandet, derfor kan vi være proaktive og sørge for at leverandører er godt forberedt, med alt av nødvendig dokumentasjon og kompetanse for å levere god kvalitet.

Vi følger deg hele veien

Vi er også her for deg som kunde eller innkjøper, slik at du når som helst kan ta kontakt om det er ting vi kan bistå med før, under og etter at en vare eller tjeneste er blitt eller blir levert.

Vi ser fram til å høre fra deg!