• Byap.no

    Byggenæringens innkjøpsportal

Bemanning

I Bygg og Anleggspartner AS har vi lang erfaring med å skaffe rett personell til jobben, enten det er snakk om innleie eller en underentreprise. Vårt utstrakte nettverk både i inn- og utland sørger for at vi fremskaffer meget dyktige arbeidere innen de fleste fag i bygg- og anleggsbransjen.

Underentrepriser

Vi har i en årrekke formidlet kvalifiserte utførende leverandører i proffmarkedet som for eksempel tømrerarbeid, rør og ventilasjonsarbeid, elektro, metallarbeider, glassfasader, glassrekkverk med mer. Selskapene vi tilknytter oss består av svært dyktige folk innenfor sine fagområder. Som samarbeidspartner, både markedsfører og utvikler vi selskapene i tråd med norske normer og regler slik at du som innkjøper kan føle deg trygg på at underentreprisen blir utført i henhold til alle gjeldende regler og forskrifter og med god kvalitet.

Bedriftsrådgivning

Vi har i en årrekke vært sparringspartner og rådgiver for flere selskaper i deres vei mot suksess. Våre kunnskaper om bransjen, dens utvikling, krav og visjoner for fremtiden gjør oss i stand til å skreddersy løsninger for å nå ønskede mål for selskapet.

Våre samarbeidspartnere
 

Tubren

Det estiske transportselskapet er med på å sikre en jevn vareflyt mellom Estland og Norge. Dette gir oss muligheter til å tilby transport til en fornuftig pris. Med ukentlige avganger reduseres ledetiden på varer bestilt fra våre samarbeidspartnere.

Aita

Aita AS er autorisert av Finanstilsynet til å yte regnskapstjenester i Norge.

Aita AS tilbyr regnskapstjenester for selskaper registrert i Norge. I tillegg tilbyr vi regnskapstjenester i Estland for selskap som har tilknytning til Norge og behov for å kommunisere på norsk.

Optus AS

Optus leverer et komplett utvalg av tjenester innen digital markedsføring. Uansett hva du trenger, er vi her for å hjelpe.

Tidsbesparende

Det kan være svært tidkrevende å finne den rette leverandøren til sitt prosjekt. Dette er gjerne en omfattende prosess som går over lang tid med hver enkelt leverandør, og dette har en kostnad. Vi kjenner leverandørene, og ved å benytte en av våre samarbeidspartnere kan du derfor spare både tid og penger.

Sikkerhet

Statistikken viser at utenlandske arbeidere har dobbelt så stor risiko for å bli utsatt for en ulykke enn de norske. Dette kommer av at vi i Norge er oppvokst med en annen kultur enn hva de er vant med i andre land. Bygg- & Anleggspartner har lang erfaring med å undervise i HMS-arbeid og kultur, vi kjenner våre samarbeidspartnere godt og tilpasser dermed kursene våre slik at de treffer best mulig for hver enkelt og gir god effekt.

Innovasjon

Estland er ledende i Baltikum på innovasjon. Det finnes derfor mange gode leverandører innen de fleste fag, med spennende produkter og løsninger.

Kvalitet og sikkerhet

1
2
3
4
5
1

Sikkerhet

2

Presisjon

3

Målbar respons

4

Logistikk

5

Kompetanse

For oss er samarbeid et nøkkelord som ikke kan gjentas for ofte. Et godt samarbeid er helt avgjørende for fremdriften, sluttresultatet og ikke minst HMS og kvalitetsarbeid. Vi har bistått små og store bedrifter med å lykkes i Norge. Vi følger deg hele veien – både før, under og etter at varen eller tjenesten er levert.

Med tilhørighet i Estland har vi meget god kjennskap til det lokale markedet, og har med årene opparbeidet et godt etablert nettverk innen bygg- og anleggsrelaterte bedrifter. Finner du ikke det du leter etter på nettsiden vår, gi oss beskjed. Det kan det godt være vi har kjennskap til gode alternativer for deg

Nøkkelen til suksess er samarbeid

Med 10 års erfaring i bransjen sørger vi for at innkjøpene fra våre samarbeidspartnere går så smidig som mulig.

Ta kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på eller om du vil ha et tilbud fra en av våre samarbeidspartnere.